Fibo Cup 2018 - Lørdag 27. oktober

Lyngdal IL inviterer til en sosial og morsom avslutning på sesongen 2018 med en turnering for alle jenter og gutter mellom 6 (født 2012) og 10 år (født 2008).

VELKOMMEN

Lyngdal IL Fotball arrangerer Fibo Cup for fjerde året på Lyngdal stadion lørdag 27. oktober. Alle lagene får spilt kamper både inne i fotballhallen og utendørs på vårt flotte anlegg. Det spilles 5-er fotball (4 spillere + keeper) for gutter og jenter i fem forskjellige årsklasser. Det blir også andre aktiviteter på stadion. Prisen er kr 200,- pr. spiller som inkluderer: deltakeravgift, premiering og billett til Sørlandsbadet. Sørlandsbadet har oppe til kl. 1800. Alle lagene får spilt 4 kamper på kunstgress og spilletid for hver kamp er 18 min.

Påmelding gjøres innen 20. oktober per e-post til: fibocup@outlook.com