Det var ikke lenge Adam var i paradis...

En kollektiv kollaps mot Vigør var en nyttig lærepenge for Lyngdals unge A-lag. Nå er fokuset rettet mot å revansjere seg mot RE på lørdag.

En drømmestart for A-laget ?

Full poengfangst etter de 4 første kampene av årets 3. divisjon avd 5 er bedre enn noen kunne forvente før årets sesong.

Ny sesong og nye muligheter for Lyngdals A-lag

Våre unge, og lovende talenter har blitt 1 år eldre - og flere vil bli nøkkelspillere i årets 3. divisjon.

Besøk våre lagsider

Herre A-Lag

Da er Lyngdal tilbake i 3.Divisjon hvor klubben definitivt hører hjemme. En stor takk til spillerne, Vidar og Frank som tok klubben tilbake. En forrykende 2012 sesong skal nå følges opp. Spillerne har vært kjempeivrige siden vi startet opp i starten av November. Veldig bra oppslutning på treningene og enormt engasjement. Vi har vært veldig fornøyd med kvaliteten og intensiteten og ser frem mot en kjempespennde sesong. Laget har 4 fellestreninger og mange trener mye utenom også, så dette skal bli bra!

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: